Online Shopping in Timeout nr. 54 (1-7 februarie)

February 8, 2008

timeout-54-1.jpg

timeout-54-2.jpg

“Bucureştiul se aglomerează tot mai mult. Traficul devine imposibil, iar în weekend drumul spre zonele comerciale reprezintă adevărate teste de răbdare şi perseverenţă. În condiţiile date de oraşul pe care tot noi l-am supra-încărcat, cumpărăturile virtuale devin o soluţie din ce în ce mai căutată.”

Un articol despre magazinele online de la noi. Aparem si noi alaturi de tarafashion.ro, etinar.ro, quelle.ro, kickback.ro, tuatara.ro, etc. Articolul il gasiti complet in revista sau pe scurt aici . Multumim Matei ;)

In revista este un fotoreportaj interesant “Misto! Rromii, o cooltura pe val!”.

“TimeOut va dezvaluie o alta imagine a rromilor, pe care Europa civilizata si-a asumat-o deja. Am abandonat macar pentru o zi cliseele cu care suntem obisnuiti. In schimb, ne-am luat inima (de tigani) in dinti si am descoperit o cultura autentica, cu o senzualitate stranie care te cheama, prin culoare, ritm, veselie si chef de viata. Vorba cantecului ‘Tiganie rai,/Rai care erai,/Caravanserai,/Ce misto!’. Cristiana Gavrila si Adina Rosetti va poarta o zi in Bucharest Rromanes, printre lautari, dansatori, regizori, actori alesi pe spranceana.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: